Trött.....

I dag blev de upp med tuppen målaren ringde på dörren klockan sju.
Sen har han varit här hela dagen.

Annars i dag har jag varit med mamma i stan hon bjöd på en fika alltid trevligt :)

Nu sitter jag och väntar på min kärlek. Sen i kväll blir de jobb.

Har fått allt på svart och vitt nu verkligenheten är inte kul i bland men har mig själv att skylla men skönt att jag har satt mig med de nu.. Och jag ska klara detta jag måste de har jag gett mig fan på nu. Kommer bli tufft men inget är lätt här i livet huvudsaker är att jag har mitt hjärta som söttar mig är så glad för de.

Nu ska jag försöka ta de lite lugnt är lite uppjagad just nu men de kommer bli bra de löser sig alltis på ett eller annat sätt. Man måste försöka tänka postivit annars går de inte.


Söndag :(

Då var de söndag igen :( tycker inte om när helgern går mot sitt slut för å är de ny vecka och de betyder att älsklingen försvinner tidigt på morgonen och jag måste gå till jobb mitt på kvällen.

Men de har varit en mysig helg i fredga mös vi med vin och film och i går blev de ut på äventyr på dagen och på kvällen blev de harry potter.

Blev även överraskad i tordags på vår två månaders dag med rosor och en choklad kalender :) min prins är för söt.

Nu i veckan som kommer blir de arbetsförmedlingen och förberada allt inför julpyntet :)

Längtar till julen jätte mycket nu när jag ska få ha min älskling och mysa med hela julen :)

Nu ska jag krypa ner hos mitt hjärta och kolla en film sen blir de sängen.






2 månader <3

I dag har jag och min älskling två månader :) och många fler ska de bli :) Vi har ju känt varandra i fem månader och de är varit fem underbara månader <3

I dag har jag städat lite och sen har Joanna varit på besök :)
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så vi kan äta båt potatis med ungsbakad falokorv.
Ja ni hörde rätt båt potatis visste inte heller vad var men de är nästan som hasselbaks potatis man skär dom mitt av med skal på och sen skär man bara av en bit under så att dom kan stå sen lite vatten i formen så dom inte bräns och stmör och ströbröd och salt övanpå sen 200 g i ungen en timme kommer nog bli gott. Nu fick ni ett nytt recept ni som inte hellerhar ätit de innan .

Sista dagen i dag på jobb sen är de helg :) ska bli skönt har helt ont i min rygg.

Nu ska jag återgå till min matlagning

Ha de bra där ute alla blogg läsare.


Uttråkad som ett litet barn....

I dag är jag extremt uttråkad har inte haft något alls att göra. Känner mig som ett litet barn som inte vet vad dom ska göra.

Men nu är de inte långt kvar tills min älskling slutar och då ska vi köra och handla mat till helgen.

I går var jag i Arlöv hela dagen och fick en hel dag med Ellen och då har jag aldrig tråkigt hon sysselsätter alltid mig så bra de tycker vi om hihi :) Var även och fixa min nagel eftersom jag var så klantig och smällde av den men nu är den fin igen :)

I dag blir de även jobb näst sista dagen innan helg längtar så mycket efter att få mysa med min älskling på morgonen de gör vi varje morgon men bara snabba studer inan han måste i väg till jobb.

Hoppas jag kan få ett dag jobb med snart så man kan aktivera sig även på dagen och inte bara på kvällen plus att jag vill ha något att dryga ut kassan med satt och räkna nu inför julen de kommer bli tajt men de får gå .

Älskar att handla julklappar men inte så kul näör man måste vända och vrida på varje krona för att man ska få de och gå runt. Har ju fått bostads bidrag med men de var inte mycket 500 kr bara men som sagt bättre än ingenting.

Nästa vecka har jag nytt möte med arbetsförmedlingen hoppas verkligen att min lilla Annika har hittat något bra till mig jag söker ju själv med men har inte fått någon framgång än.

Sen även nästa vecka är de första advent gud vad tiden går fort men älskar julen den är så mysig och den kommer bli ännu mysigare nu när jag har träffat värdens underbaraste kille är så himla glad att vi träffades jag svävar på moln varje dag nu tack vare honom. Han gör mig så glad :) En bättre pojkvän kan man inte få jag är värdens lykligaste tjej som får ha han i mitt liv :)

Så nästa vecka åker allt julpynt fram och de ska bli sååå myigt och roligt att få uppleva detta tillsammans med min älskling.

Nä nu ska jag fundera på middag till mig hmm har ingen aning vad jag ska äta men kommer väll på något.

De blev ett långt inlägg i dag :)

Ha de så bra där ute

och kom i håg glöm dina bekymmer, i morgon kommer de nya






Snart Helg :)

I dag är de sista arbetsdagen på jobb :) sen är de helg ska bli skönt har varit riktigt trött denna veckan.
Har inte fått min sömn som jag ska. Har haft mycket int i min mage.

Just nu ligget jag i sängen och latar mig och saknar min älskling är så himla glad att jag har han känns som jag verkligen har hitta rätt nu :) är sååååå lycklig med han <3 längtar till den dagne vi bor i hop jätte mycket.

I dag händer de inte så mycket älsklingen kommer sen i kväll :) sen blir de jobb och sängen efter där.

I morgon blir de fredagsmys med älsklingen ska även tvätta med och på lördag blir de middag hos mamma och pappa :)

Nä nu ska jag kolla paradise hotel sen vila lite..


Ny desing :)

Äntligen är min blogg omgjord tack för hjälpen gumman.

I dag har man varit på arbetsförmedlingen ser ut som att de börjar ljusna lite skönt men de är tack vare Annika hon är en bra vägledare.
Sedan fick jag besök av Joanna alltid trevligt. Efter de kom fatihetsförvaltingen och kolla på det som ska målas här men tyvärr blir de inte från vecka 49 och de blev vi inte glada över för de stör ju mig i mitt julpynt jag som älskar de men de får snällt vänta tills dom är klara.
Nu har mamma precis gott så nu ska jag vila mig lite är lite trött i dag.

I går blev de upp tidigt med älskligen och följa med till Arlöv.
Skulle fixa mina naglar så blev en hel dag med Ellen men vi har alltid lika trevligt :) Glad att jag har fått en super trevlig svärmor :)
Efter de blev de jobb sen lite mys med älskling sedan sängen sov dåligt hade sjukt ont i magen hoppas inte att de är magsåret som spökar har inte tid med de.



<3


Naglarna



RSS 2.0